Groepsarrangementen en (kinder)feestjes

Ellen's kralenbloemen is ook te boeken voor een groepsarrangement of (kinder)feestje. Dit kan op locatie bij u thuis, of op uw club bijvoorbeeld. Vanwege de tijd is het verstandig om alleen kleine bloemetjes zoals het viooltje te maken met zulke groepen, dan kan iedereen namelijk aan het einde een complete bloem mee naar huis nemen. 


Voor zowel kinderen als volwassenen hanteer ik momenteel een maximum groepsgrootte van 10 personen. De groep moet minimaal uit 4 personen bestaan.


De kosten voor een groepsarrangement bij mij thuis in Gouda zijn de kosten €20,00 per persoon inclusief materialen voor het viooltje (voor grotere komen er kleine materiaalkosten bij). Hier zit koffie/thee met wat lekkers voor iedereen bij inbegrepen.


De kosten voor een groepsarrangement bij op uw locatie zijn €15,00 per persoon inclusief materialen. Ook reken ik €0,20 reiskosten per kilometer, de eerste 50kilometer zijn gratis.

Waar bestaat een groepsarrangement uit? 

- 3 uur durende workshop

- alle beschikbare kleuren om uit te kiezen.

- patronen beschikbaar voor iedereen van de bloemen (degene die als doe-het-zelf beschikbaar zijn). De instructies van deze pakketjes zijn duidelijk, maar er zijn verschillende tips&trucs om de bloemen het mooist te maken die zich niet op papier laten vangen. Persoonlijke instructie door mij is dus zeker een groot voordeel.

- Korting op de aanschaf van extra doe-het-zelf pakketjes voor alle deelnemers

Voor voorbeelden van de beschikbare bloemen, zie de slideshow hieronder.

 
Bedankt voor je bericht. Ik neem zo snel mogelijk contact op om de details te bespreken.
Oops. An error occurred.
Click here to try again.