Hoi! Welkom op mijn website!

Ik ben Ellen Duister. Ik woon in Gouda, en het maken van kralenbloemen begon als een hobby.

Ik ben met het maken van kralenbloemen begonnen als een hobby, en ging al snel bloemen maken als kadootjes voor moederdag, verjaardagen en andere gebeurtenissen voor vrienden en familie. Dit werd superleuk gevonden, en veel mensen vertelden me dat het leuk zou zijn als ik mijn bloemen zou verkopen! Daar was ik het eigenlijk wel mee eens, en heb mijn webwinkeltje geopend op 4 januari 2012. Sindsdien heb ik al verschillende nieuwe bloemen ontworpen, nieuwe variaties bedacht op oude patronen, en gewoon veel klanten blij gemaakt! 

Ook staat Ellen's Bead Flowers, oftewel Ellen's Kralenbloemen, sinds 4 januari 2013 officieel geregistreerd bij de Kamer van Koophandel onder het nummer 56865090. 

Betalingen dienen overgemaakt te worden op bankrekening 82.12.03.770 t.n.v. E. Duister te Gouda.


Ik zie mijn bloemen als een manier om mijn liefde voor de natuur te uiten. Ik hou van de natuur, ik ben bioloog en in mijn studie heb ik me juist gericht op de maatschappelijke kant van natuur. De raakvlakken tussen natuur en mensen vind ik zeer interessant. Ik vind het geweldig om de natuur het hele jaar door binnenshuis te kunnen brengen door middel van mijn bloemen! 

Mijn droom met dit winkeltje is om voor al mijn klanten de perfect passende bloem(en) voor hen te maken.

Contact

Ik vind het leuk om van je te horen!

Vul het formulier hieronder in, klik op "Send Message" en ik zal je berichtje zo snel mogelijk beantwoorden! Ik probeer berichtjes altijd binnen 24 uur te beantwoorden, weekendjes weg en vakanties uitgezonderd! (maar die kondig ik altijd aan via de Facebook pagina).

Vind je het leuker om me direct te emailen? Stuur dan je bericht naar ellensbeadflowers[at]gmail.com (vervang de [at] door een @) dan reageer ik net zo snel!

Thank you for contacting us. We will get back to you as soon as possible
Oops. An error occurred.
Click here to try again.

Producten

Deze website is toegewijd aan mijn handgemaakte kralen-creaties. Dit zijn vooral bloemen, hoewel ik af en toe ook andere dingen maak. Kijk in de webshop en fotogalerij voor de collectie, en bestel ze voor jezelf of als kado voor een ander!

Prijzen zijn inclusief btw, en exclusief verzendkosten. De verzendkosten zijn puur de postzegelkosten die u ook op de website van PostNL kunt vinden. Ik verstuur wereldwijd. Alle losse bloemen en doe-het-zelf pakketjes passen door de brievenbus (ik maak gebruik van brievenbusdoosjes ter bescherming van uw aankopen), de volledige arrangementen en kraamkadootjes worden verzonden als pakketpost. 


Ik maak mijn bloemen deels vanuit patronenboekjes, deels ontwerp ik zelf compleet nieuwe patronen. Ook pas ik vaak patronen uit boekjes aan aan mijn wensen of die van een klant - bijvoorbeeld door een randje te maken aan de bloem van een andere kleur.

Elk product is handgemaakt en daardoor uniek. Ik kan elk product in elke kleur nogmaals maken zolang ik daar genoeg kralen voor heb, maar er zullen altijd kleine verschillen zijn. De gemiddelde bloem (een kleine roos, of een freesia bijvoorbeeld) kost me zo'n 4 uur om te maken. Een grotere bloem kost natuurlijk meer tijd, een kleinere wat minder. De meeste bloemen zijn geïnspireerd door de natuur, maar ik vind het ook altijd leuk om bloemen te maken in andere kleuren, bijvoorbeeld in de kleuren van een bedrijfslogo of een favoriete kleur van iemand. Ik hou van nieuwe dingen uitproberen!

De kwaliteitsstandaard van mijn bloemen is erg hoog, of het nu gaat om speciale bestellingen of bloemen die ik maak voor rechtstreekse verkoop. Ik heb maar 1 regel: elke bloem moet topkwaliteit zijn! Als ik een nieuw ontwerp maak en probeer ga ik er net zo lang aan werken en aanpassen tot ik tevreden ben. Eerder komt het gewoon de winkel niet in.

Waar kan je me vinden?

Nou, allereerst op deze website natuurlijk! Dit is de plek waar je alles kan vinden over mijn kralenbloemen.

Naast deze website is er een pagina op Facebook waar alle nieuwtjes rondom mijn kralenbloemen worden geplaatst. Dit is dus de perfecte plek om op de hoogte te blijven! 

De updates op Facebook worden ook doorgestuurd naar Twitter;  Ellensbeadflowers op Twitter is hier.

Ook heb ik een winkeltje op DaWanda waar je (bijna) al producten kunt vinden.

Als u mijn spullen een keer van dichtbij wilt zien en aanraken raad ik u aan om even de markten-pagina te bezoeken om te kijken op welke markt ik binnenkort een kraampje heb.
En natuurlijk werk ik vanuit huis, dus een bestelling kan ik opsturen maar kunt u ook komen ophalen in Gouda. Ook is het mogelijk om een afspraak te maken om de verschillende kleuren en artikelen van dichtbij te bekijken en/of een persoonlijke bestelling te bespreken.