Workshops 'hoe maak je kralenbloemen'

Ellen's kralenbloemen geeft workshops over het maken van kralenbloemen. 

Een middag workshop is van 14.00-17.00, een avond van 19.00-22.00.


Ook is het mogelijk om kralenbloemen te maken met een groep, of een feestje. Kijk voor informatie hierover op de arrangementen-pagina: Groepen-feestjes (klik hier)

Wat kan ik verwachten als ik me opgeef voor een workshop?

Een workshop bestaat uit:

- een groepje van maximaal 10 mensen (minimaal 4)

- 3 uur durend

- koffie/thee en koekjes

- alle beschikbare kleuren om uit te kiezen!

- patronen beschikbaar voor iedereen van de bloemen uit doe-het-zelf pakketjes. De instructies van deze pakketjes zijn duidelijk, maar er zijn verschillende tips&trucs om de bloemen het mooist te maken die zich niet op papier laten vangen. Persoonlijke instructie door mij is dus zeker een groot voordeel.

Voor voorbeelden van de bloemen, zie de slideshow hieronder. Let op: binnen de workshop-tijd (3uur) kan je alleen een viooltje helemaal af krijgen. De andere bloemen kosten meer tijd, dus zal je thuis of bij een andere workshop af moeten maken.

- Materialen met grote korting! Deze korting geldt voor de materialen die je gebruikt tijdens de workshop, plus alle doe-het-zelf pakketjes die je bij de workshop koopt. (Tip: bestel van te voren om zeker te weten dat je pakketjes in de gewenste kleur krijgt, standaard zijn er slechts enkele kleuren op voorraad.)


De workshopkosten zijn €20 plus materiaalkosten (vanaf €5,00).

Thank you for contacting us. We will get back to you as soon as possible
Oops. An error occurred.
Click here to try again.